KADROMUZ

SADIK AKTAŞ - OKUL MÜDÜRÜ

03/05/1973 tarihinde Kastamonu’nun Tosya ilçesinde doğdum.Babamın öğretmen olmasından dolayı ilköğrenimimi sırasıyla Denizli-Çivril,Kastamonu-Tosya ve Muş-Malazgirt İlçelerinde tamamladım.Ortaokul ve lise öğrenimimi Van Alpaslan Öğretmen Lisesi’nde okudum.Üniversite eğitimimi ise Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde tamamlayarak,1998 yılında mezun oldum.1998 yılında İstanbul-Bağcılar Yıldıztepe İlköğretim Okulu’na öğretmen olarak atandım.2009 yılında yüksek lisans yapmak için İzmir’e geldim.İzmir-Konak-İbn-i Sina İlköğretim Okulunda 2 yıl öğretmenlik 1 yıl müdür yardımcılığı,Konak Mehmetçik İlkokulu’nda 1 yıl Öğretmenlik 6 ay müdür yardımcılığı Karabağlar Şehit Komando Er Fatih Özcan İlkokulu’na 4,5 yıl müdür olarak görev yaptım.01.07.2019 tarihi itibarıyla Emrullah Efendi İlkokulu’na müdür olarak atandım.Evliyim,eşim öğretmen ayrıca 2 çocuk babasıyım.