Anasınıfı A Şubemizin Yürüttüğü "Değerlerimizle Varız/We Exist with Our Values" İsimli eTwinning Projesi

Okulumuz Okul öncesi Öğretmeni Aslı KİRİŞ ve farklı okullardan bir araya gelen 10 Türk ve 3 Romanyalı öğretmenin katılımıyla "Değerlerimizle Varız/We Exist with Our Values" isimli eTwinning projesi okuluımuzda başlamış bulunmaktadır. Projemizin amacı çocuğun doğuştan sahip olduğu en iyi performansı ortaya çıkarmak, çocuğun kişiliğinin her yönüyle gelişmesini sağlamak, insani değerlere ulaşmasına yardımcı olmak, bireyi ve toplumu kötü ahlaktan korumak ve kurtarmaktır. . Onları güzel ahlakla donatmanın yanı sıra, iyi insan olma değerini kazanmalarını ve sürdürmelerini de sağlar.

Bu bağlamda Anasınıfı A şubesi öğrencileri tüm yıl boyunca bu proje ile ilgili etkinliklerini yapıp velilerle değerlendirme yapmışlardır.

03-06-2024