Okulumuzda "7-11 Yaş Anne Destek Programı" eğitimi açılacaktır.

Sevgili Annelerimiz,

Okulumuz psikolojik danışmanı Senem ŞENGELDİ ŞİMŞEK tarafından ikinci dönem başı itibariyle 7-11 yaş aralığında çocuğu olan annelere özel, 13 hafta boyunca, haftada sadece bir gün toplanılacağı ve her oturumun 3 saat sürdüğü bir şekilde Anne Çocuk Eğitim Vakfı'nın bir eğitimi olan "7-11 Yaş Anne Destek Programı" açılması planlanmaktadır.

Eğitimler, okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilecektir, tamamen ücretsizdir. Ayrıca devamsızlık yapmayan annelere AÇEV tarafından katılım belgesi düzenlenecektir.

Eğitim programı içeriği; Kadın ve Anne Olmak, Çocuk ve Aile Tutumları, Bedensel ve Zihinsel Gelişim, Sosyal ve Duygusal Gelişim, Çocuğu Dinleme ve Kendini İfade Etme, Olumlu Davranışlar Geliştirme, Olumsuz Davranışları Değiştirme, Empati, Çatışma Çözme ve Öfke Yönetimi, Çocuğun Sorumluluk Kazanması, Üreme Sağlığı ve Cinsel Sağlık, Cinsel Eğitim, Çocuğun Gelişiminde Okul-Aile-Toplum İlişkileri, Çocuk ve Oyun konularından oluşmaktadır. Dolayısıyla 7-11 yaş döneminde karşılaşabileceğiniz sorunlarla bilimsel yöntemlerle baş etme konusunda, anneler olarak sizleri oldukça zenginleştirecek bir eğitimdir.

Katılım 30 kişi ile sınırlıdır. Katılmak isteyen annelerin, en geç 17 Ocak 2020 Cuma gününe kadar Senem Hanım'a ulaşarak ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.